Amerika Ngalih Lan Soket

  • American Wall Switch Socket W Series

    American Wall Ngalih Socket W Series

    Katrangan Produk Saklar siji geng Bahan: PC/ABS Warna: Kuning Rated Saiki: 15A Rated Voltage: 125V Transportion: DHL, Fedex, TNT, EMS, UPS Panggonan sing ditrapake: Omah, hotel, gedung kantor Urip mekanik: Luwih saka 5000 kali Sampel: Sampel gratis, panuku mbayar pengiriman sampel.Packing: tas self-locking, tas segel utawa tas bolongan gantung Siji geng switch Bahan: PC/ABS Warna: Kuning Rated Saiki: 15A Rated Tegangan: 125V Transportion: DHL, Fedex, TNT, EMS, UPS Panggonan sing ditrapake: Omah, hotel, kantor...