Ngalih lan Soket Universal

  • Universal Wall Switch Socket L Series

    Universal Wall Ngalih Socket L Series

    Deskripsi Produk Saklar geng siji Bahan: PC/ABS Warna: Putih Rated Saiki: 13A Rated Voltage: 240V Transportion: DHL, Fedex, TNT, EMS, UPS Panggonan sing ditrapake: Omah, hotel, gedung kantor Urip Mekanik: Luwih saka 5000 kali Sampel: Sampel gratis, panuku mbayar pengiriman sampel.Packing: tas self-locking, tas segel utawa tas bolongan gantung Loro saklar geng Bahan: PC/ABS Warna: Putih Rated Saiki: 13A Rated Tegangan: 240V Transportasi: DHL, Fedex, TNT, EMS, UPS Panggonan sing ditrapake: Omah, hotel, kantore...
  • Universal Wall Switch Socket B Series

    Universal Wall Ngalih Socket B Series

    Deskripsi Produk Saklar geng siji Bahan: PC/ABS Warna: Putih lan biru Rated Saiki: 13A Rated Voltage: 240V Transportion: DHL, Fedex, TNT, EMS, UPS Panggonan sing ditrapake: Omah, hotel, bangunan kantor Urip mekanik: Luwih saka 5000 kaping Sample: Sampel Gratis, Panuku mbayar pengiriman sampel.Packing: tas self-locking, tas segel utawa tas bolongan gantung Loro saklar geng Bahan: PC/ABS Warna: Putih lan biru Rated Saiki: 13A Rated Voltage: 240V Transportion: DHL, Fedex, TNT, EMS, UPS Panggonan sing ditrapake: Omah, ...